Naslovnica O nama

Inka Miškulin

 

Moje ime je Inka Miškulin i rođena sam 1961. godine. Diplomirala sam kliničku psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, te sam svoju poslijediplomsku edukaciju usmjerila u područje psihoterapije i kibernetike organizacija.

Osnivač sam i suvlasnik konzultantske tvrtke Exploa d.o.o. Od 1990. pa do danas vodim privatnu psihoterapijsku praksu. 2002. g. sudjelujem u projektu izrade Hrvatskih scenarija 2010. godine pod nazivom Kreacija Kroacije 2010; u jesen 1999. suosnivač sam Zaklade 2020; 1998. godine osnivam s još nekoliko kolega te ujedno i  predsjedavam Hrvatskom udrugom za kibernetiku psihoterapije i organizaciju sa sjedištem u Rijeci; 1992. dobivam diplomu učitelja kibernetike psihoterapije i od tada podučavam u Međunarodnoj školi kibernetike psihoterapije-sistemski pristup, na području kibernetike organizacije i teorije konverzacije; za vrijeme Domovinskog rata u Hrvatskoj angažirana sam kao supervizor na nekoliko projekata UNHCR-a; od 1985. - 1990. radim u zdravstvu kao psihoterapeut u radu s individualnim klijentima i grupama.

Od 2006. certificirani sam  psihoterapeut od strane Europske psihoterapijske asocijacije (EAP).

2007. sam konzultant nastavnog i istraživačkog tima Fakulteta za psihoterapiju u Novoj Gorici pod okriljem Sigmund Freud Univrsity iz Beča.